trissigossar.blogg.se

Bloggar om mitt liv som fyrbarnsmamma

Kryper nu

Kategori: Allmänt

Idag övergick Wilhelm till att krypa istället för att åla, åla gör han bara om han har allt för hala byxor på sig, men nu när det är så varmt ute behövs ändå inga byxor, fast på gräsmattan ville han inte krypa utan ålade istället, vilket syntes på kläderna :-). Sedan så lärde han sig äntligen  att sätta ner hela foten i golvet istället för att stå på tå och detta firade han genom att börja försöka dra sig upp till stående mot saker vilket  resulterat i ett antal vurpor, han hängde fast med armarna i dörrarna till leksaksköket, stackarn, han var inte glad då kan jag säga. Nackdelen är att han gör likadant i sängen, ställer sig upp mot min säng och försöker dra sig över till min säng, vilket han garanterat kommer lära sig fort, så nu måste vi sätta dit långsidan, problemet är att hon vi köpte sängen av inte skickade med skruvarna som krävs för långsidan. Hon hade bara monterat dit 2 skruvar istället för 4 när hon satte dit plankan som man har istället för långsidan, måste få tag på skruvar. Ja idag fick han vara ute en stund, men han tröttnar fort. Fler tänder är på väg, nu har han tre i underkäken och 2 i överkäken, men det ser ut som om det är fler på gång både i under och övrekäke, dreglade mycket idag, kanske därför  han sover oroligare nu.
 
Wincent var hemma från dagis igår, hostan blev 100 gånger värre i några dagar och i onsdags så hostade han så han kräktes flera gånger på kvällen, han kunde inte somna förrän runt 23.00 och hostade hela natten, på morgonen var han rödprickig i ansiktet, främst under ögonen då han hostas så mycket att små blodkärl gått sönder. Nu är hostan nästan borta som tur är, hostmedicin hjälper ju inte alls, iallafall inte de receptfria.
 
Wilgot ja han är det bra med, gjorde sönder en relativt ny tröja igår på dagis när han klättrade i träd.
 
Helgen skall ju bli kanonfin och varm, hade tänkt åka till stan, men undviker det då det är Göteborgsvarvet imorgon, samtidigt är det bättre att hålla sig hemma när det blir så fint väder så barnen kan vara ute mycket.
Kommentera inlägget här: