trissigossar.blogg.se

Bloggar om mitt liv som fyrbarnsmamma

Hft och magsjuka

Kategori: Allmänt

Här har julen bara varit bra, vi hade ju julen här hemma vilket är det bästa nu när vi har 3 barn. Barnen fick som alltid en hel del julklaoppar och Wilgot fick sitt garage som han ville ha, fast han leker inte så mycket med det. Wilgot började må illa på julaftonskvällen, för mycket skumtomtar tänkte vi men 22.00 vaknade han och kräktes ner hela sängen, mindre kul, nu mår jag bra igen sa han, tänkte fortfarande han ätit för mycket. men på juldagen vaknade jag och mådde dåligt. Wincet startade dagen med att spy ner hela köksmattan och Wilhelm spydde som en fontän så fort han ätit, han verkar inte må så dåligt mer än att han kräktes många, många gånger den dagen. Ja han duschade på juldagen fler gånger än vad han gjort under sina 4 månader. micke började må dpåligt på annandagen. Fast det var ändå en lindrig variant och Wilgot och Wincent kräktes bara 1 gång.
 
Igår var Wilgot och Wincent på Lekstaden i Kungälv, något de tyckte var jätteskoj, de busade runt i 3 timmar , Wilgot hittade en kpmis att leka med och de var två trötta killar som kom hem och som idag inte gick upp förrän 07.30, det händre väldigt sällan.
 
Wilhelm gick upp 05.00, bättre än 04.00 som häromdagen. Ja nu roar han sig med att blåsa bubblor med munnen, köpte 4 dregglisar på rea på ICA Maxi igår, men de räcker inte långa vägar, först så dregglar han en del, sedan så trycker han gärna in haklappen i munnen eller så kräks han på den. Sedan så upptäckte han sina fötter igår och gillar att ligga på rygg och ta tag om dom och titta på dom, griper allt bättre om sina leksaker, himla kul att kasta ner dom på golvet och han sitter allt bättre i matstolen. vänder fortfarande inte runt utan bara från rygg och till sidan, verkar nöja sig så, men genom att vända sig från sida till sida tar han sig runt i babygymmet. När man sätter ner honom i babysittern vägrar han lägga sig ner ibland utan sitter upp :-)