trissigossar.blogg.se

Bloggar om mitt liv som fyrbarnsmamma

Tre veckor idag

Kategori: Barnen

Wilgot och Wincent har varit hemma från dagis, de är ju förkylda, fast energin är det inget fel på, tyvärr :-9 så de får gå till dagis på torsdag igen. Hoppas äntligen komma iväg till BVC med lilkillen då.
 
Lilllkillen ja, han är hopplös ibland, har 3-4 timmar på dagen eller natten som han inte kommer till ro alls utan vil  bara  äta och bli buren, somnar någon kort stund bara, så har han hållt på sedan 15.00 och har nu vid 20.30 ännu inte kommit till ro, mindre kul, dricker 1-2 Pepsimaxburkar om dagen, kanske är det som gör honom orolig, får väl sluta med det och se om det hjälper.
 
Fick köpt en babysitter till honom idag, en Babybjörn balance med lekbåge, kostar runt 1400 ny, köpte den för 500, helt ok pris och fick den hitleverad till dörren då dom bor här i Ale.
 
Ja idag är han tre veckor , tiden går fort och ännu namnlös :-). Skall försöka boka in en doptid så snart som möjligt, innan han blir för tung.
 
Det börjar visst gå mot höstem, det regnar och det är redan mörkt ute så att man måste ha lampan tänd inomhus, Wilgot tjatar redan om julklappar, tokunge.