trissigossar.blogg.se

Bloggar om mitt liv som fyrbarnsmamma

9 månader

Kategori: Allmänt

9 månader, oj så tiden går fort, alldeles för fort, vill ju att han skall vara bebis ett tag till :-), ålar fortfarande men kryper några steg ibland. Har smakat på köttbullar och avokado denna vecka, något han verkar gilla. Fick sitta ute i gräset för första gången idag, har ju varit så varmt och härligt, 21 grader i skuggan på eftermiddagen. Tittade lite undrande på gräset och kände lite försiktigt, men tröttnade rätt så fort så vi gick in. De andra 2 vildarna har inte fått gå ut, de rymmer till grannar flera hus bort, trots att de inte får, så idag när det var som varmast så fick de vara inne. De har ju varit ute på dagis.
 
Wincent är förkyld igen och hostar mest hela tiden, hostmedicinen hjälper inte, alltid han som blir sjuk nu och smittar oss andra, innan när Wilgot gick på Nasse var det Wilgot som var sjuk och smittade oss andra. Vet inte hur ofta tex lappen om magsjuka suttit uppe på Nasse, magsjukan gick runt, runt i vintras och i torsdags gick en fröken och ett barn hem då de blivit sjuka på dagis. Hos Wilgot på Tiger har aldrig lappen om magsjuka suttit uppe. Rena smittohärden på Nasse. När Wincent gick i Nol blev han aldrig smittad därifrån utan det var Wilgot som smittade honom då.
 
Borde snart få besked om dagisplats för Wilhelm, räknar inte med att få på Mor Annas och att lämna på 2 ställen som lätt tar 1,5 timme orkar jag inte, så jag får isåfall försöka hitta kvälls och helgjobb, känns ändå tidigt att lämna honom på dagis när han bara är precis 1 år fyllda.
Killarna har blivit på tok för långhåriga, kanske skulle se om det fanns klipptid på lördag, har bara glömt bort vad stället vi klippte dom på sist hette.
Kommentera inlägget här: