trissigossar.blogg.se

Bloggar om mitt liv som fyrbarnsmamma

Studsmatta

Kategori: Allmänt

Haft några riktigt härliga högsommarvärmedagar, inte helt fel :-) älskar värme och sol och så mycket skönare att vara ute med barnen,fast lillkillen eller fjantas som han ofta kallas för får hålla sig i skuggan så gott det går. Han är inte alltid så poppis hos sina bröder nu när han kan resasig upp mot det mesta, nu får inte tågbanan på vardagsrumsbordet vara i fred längre och när de leker på bilmattan brukar han sno deras bilar. Han kan bli himla arg och ledsen ibland när han står upp eftersom han ännu inte är så duktig på att sätta sig igen, idag lyckades han ställa sig upp mot kökslådorna, tog väl tag i handtagen, sedan stod han där och skrek då han inte kunde sätta sig nre :-) eller när han får för sig att krypa in under köksbordet och fastnar mellan stolarna och bordet.
 
Ja nu har de äntligen fått sin studsmatta, tyvärr har de inte hunnit testa den då det började regna lagom tills den var uppsatt, det tar ju ett bra tag att få ihop den, allrahelst om man kommer hem med ett extra kantskydd istället för skyddsnät och måste åka hela vägen tillbaka till Sisjön och byta. Är ju några mil härifrån oss. Ja nu står den där ialafall, 4 meter bred så den räcker gott och väl för båda att hoppa i. Köpte pool med, rea denna helg, men oj så stor den ser ut, är på 4485 liter så den är ju inte enorm jämfört med många andra, men stor jmf med vad vi haft innan,  måste köpa till överdrag och kanske stege, de kommer inte i själva, så när den väl är fylld får vi absolut inte lämna dom ensama 1 sekun på utsidan, en olycka händer så fort. Eftersom tomten lutar som den gör fick vi ställa den i gruset, tyvärr är det inte sol där hela dagen och den kommer först runt 13.00, men vad skall vi göra, poolen måste stå rakt. Nackdelen är att vattnet inte värms upp så som det gjort om den stått i solen störrde delen av dagen.
 
Får se vad som händer imorgon, hade tänkt åka in till stan idag, men kände att det var bättre att de fick sin studsmatta och pool, kanske åker jag in i morgon, isåfall första gången jag är utan barnen sedan Wilhelm föddes och första gången Micke får ta hand om alla 3 själv.
 
Sol ja, det kom verkligen värsta åskregenet för en stund sedan, vräkte ner. Blev genast svalare ute.
Kommentera inlägget här: