trissigossar.blogg.se

Bloggar om mitt liv som fyrbarnsmamma

BVC för Wilhelm

Kategori: Allmänt

 
 
Ja här händer inte så mycket. wilhelm är riktigt duktig på att stå, reser sig överallt och är duktig på att sätta sig, står även med hjälp av bara 1 hand. Att gå med hjälp av oss visar han inget intresse för. Snor som vanligt Wilgot och Wincents saker, de är rätt trötta på hann ibland då de inte får leka ifred :-), han river ju även saker för dom. Annars är hanb liksom wilgot och Wincent förkyld, näsan rinner och han är rejält täppt i näsan, har varit det nu i en vecka så det bör bli bättre snart, hade hoppats slippa de nu när det är sommar. Var på BVC i tisdags, fullt godkänd på 10 månaders kontrollen, han väger nu 11,5 kg och är 75,2 cm lång. Tänk Wincent vägde 2 kg mer i samma ålder :-). Ja han växer perfekt enligt sin kurva. Älskar att bada och blir toklycklig när vi går nre i källaren för då tror han att han skall bada, blir skitsur och skriker och spjänar emot när det bara visar sig att han han bara skall duscha av sig all mat. Ja för duscha efter att han ätit är ett måste, han äter ju mest själv, lägger fram på tallriken så plockar han i sig själv, lite för han i sig, ser att han tuggar bättre nu, tror han har 7 tänder och någon mer på väg upp. Annars är det mycket välling som gäller fortfarande.
 
Wilgot var på barnkalas hos en dagiskompis idag, hela avdelnimngen var bjuden, men han bor mitt ute på landet och de hade haft kalaset i en lada, så då kan de ju springa omkring utan problem. Hamburgare hade de tydligen fått och Wilgot sa att han ätit men inte gillade glassen. Han var där själv och det hade funkat jättebra. Ja och godispåse med sig hem :-)
 
Wincent ja, han trotsar på som vanligt, minns inte att Wilgot var så trotsig, Wincent känns 1000 gånger värre, minsta lilla så får han värsta utbrottet, kan vara att det blev smör på smörgåsen när han inte vill ha det, nu kör han alltid utan smör. Nu har även dagis fått sett hans utbrott, där är han ju annars lugn och snäll, nästan blyg, tgar det lugnt när Wilgot inte är med och de har ibland svårt att höra han då han pratar så tyst, vill alltid sitta och kolla in läget och ta det lugnt i soffan på morgonen när han kommer, men i måndags så fick han värsta utbrottet mot mig då han inte fick ställa sig på ståbrädan precis när vi skulle in genom grinden, sedan tokskrek han som en galning, fick gå tillslut men han lugnade ner sig så fort jag gått, sa dumma mamma till fröken.
Kommentera inlägget här: