trissigossar.blogg.se

Bloggar om mitt liv som fyrbarnsmamma

11 månader

Kategori: Allmänt

 

 
 
Ja Wilhelm är 11 månader idag, stora killen nu, jisses så tiden går fort, om 1 månader blir han 1 år, vart tog året vägen liksom och i september börjar han på dagis, känns lite tidigt men det är ju för att han skall få en plats på Mor Annas. Envis liten kille som vägrar ha solhatt på sig och han vet att han inte får ta av den, tittar lite lurigt på mig innan han tar av den, busunge :-) , får ta och sy ditt snören och se om det hjälper.
 
Äntligen sol och värme, precis som det skall vara på sommaren och det verkar hålla i sig några dagar, inte helt fel :-) roligare att vara ute och man slipper dra på dom en massa kläder. Hoppas det håller i sig länge så vattnet blir varm, kanske kunde man gå upp till sjön så Wilgot och Wincent får bada, har köpt Swimcoach till dom begagnat, för en 100 styck, känns lite säkrare att ha dom nära vatten då. Skall tydligen även vara bra när det börjar lära sig simma. Borde iofs sätta Wilgot på simskola till hösten, vet det finns i Kungälv och sedan Wincent efter det.
 
Nu har de sommarlov i 6 veckor, till 19 augusti. Får se vad hittar på för utflyker, Liseberg med Wilgot blir det inte förrän i slutet på semestern.
Kommentera inlägget här: